Aktivace Magic Player Rewards a řešení problémů s DCI

19.04.2009 21:10

Přihlášení do programu Magic Rewards.

Každý hráč se může přihlásit do Reward programu, díky kterému za každých 5 DCI turnajů obdrží nějaké bonusové karty, přičemž za každý dvacátý obdrží foilovou rare promo kartu. Rewardy se posílají jednou za čtyři měsíce.

                Postup aktivace:

1)      Na stránce https://membership.wizards.com/ se přihlašte na svůj DCI účet.   

2)      V menu v pravo (My Links) klikněte na Personal Info a vyplňte všechny údaje. Jejich uložení provedete tlačítkem Submit.

3)      V menu Events (úplně vlevo)  vyberte Reward Program a následně úplně dole klikněte na SIGN UP NOW! A vyberte Magic Player Rewards.

4)      Dále postupujte podle konkrétních kroků a vyplňte všechny potřebné údaje. Po odeslání formuláře by vám měl dojít email o aktivaci Reward programu.

5)      Pokud je Vám méně jak 18 let, vytiskněte formulář který se Vám objeví, vyplněný dejte podepsat rodičům a odevzdejte jej vedoucímu klubu.

6)      Po odhlášení a opětovném přihlášení   se v menu My Links objeví položka My Rewards, kde můžete sledovat průběh odesílání a stav svých Reward bodů.

Pokud Vám z nějakého důvodu přihlášení na DCI nefunguje, zde je několik možných problémů a jejich řešení:

1)      Nejde se mi přihlásit, protože jsem si ještě neaktivoval své DCI.

Zde je odkaz na stránku aktivace DCI čísla. V prvním kroku vyplníte svoje DCI číslo, a v druhém kroku vyplníte aktivační kód, který je napsán na Vaší DCI kartičce. Postupně zadáte veškeré potřebné údaje (bez diakritiky!) . Nezapomeňte si zapamatovat email, na který jste to zaregistrovali. Na ten Vám dojde po několika minutách potvrzení o registraci. Pokud tento postup nefunguje (například máte DCI kartičku staršího data), vyzkoušejte některý z následujících postupů.

2)      Zapomněl jsem heslo na své DCI.

Zde je odkaz na stránku pro resetování Vašeho hesla. Funguje pouze v případě, že jste při aktivaci nebo pořízení Vašeho DCI čísla správně zadali emailovou adresu. Pokud ano, na váš email dojde zpráva s nově vygenerovaným heslem, se kterým se můžete přihlásit.

3)      Zapoměl jsem nejenom heslo, ale i email na který jsem DCI registroval.

Zde je odkaz, na kterém si vytvoříte účet na Wizards.com. Tento účet nemá s DCI z hlediska databáze nic společného. Všechny údaje musíte vyplnit znovu. Po přihlášení klikněte na Wizards Help Systém (ta ikonka s otazníkem). V seznamu možných otázek a odpovědí vyberte DCI player password or email change request  a v následujícím okně vyberte třetí možnost (LOST DCI email adress). Nyní vyplňte všechny hvězdičkou označené políčka, a do pole Message napište svůj požadavek (anglicky :o). Odeslání emailu je nutné 2x potvrdit! Operátor do dvou pracovních dnů ověří vámi zadané údaje a provede příslušné změny, které Vám budou oznámeny emailem.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode